BETAALMETHODES

U wilt veilig betalen. Hoe u ook wilt betalen, samen met de Rabobank en met Mollie worden u betalingen gegarandeerd en veilig verwerkt. Zo worden uw gegevens versleuteld verwerkt en opgeslagen op Nederlandse servers. Deze staan weer in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van gespecialiseerde teams. Dit is een klein onderdeel van beveiliging om de voldoen aan alle richtlijnen, zoals opgesteld door de Europese Bankautoriteit.

iDeal

iDeal is veruit de populairste en meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is een bank-to-bank overboeking, waarop alle grote banken van Nederland op zijn aangesloten. In onze checkout kiest u voor iDeal en uw eigen bank. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, waardoor u de betaling alleen hoeft te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigd uw eigen bank de betaling direct. Deze betaalmethode is veilig, snel en gemakkelijk.


Handmatige factuur

Handmatige factuur wordt binnen 24 uur uit ons systeem naar u gemaild. Op de factuur staan ook alle gegevens om een succesvolle overschrijving van uw bank naar onze bank te doen. Deze betaalmethode is veilig omdat u vanuit uw eigen bank de betaling doet.


Achteraf betalen met Klarna

Met 'Achteraf Betalen' geeft Klarna onze klanten uit België, Duitsland, Finland, Nederland en Oostenrijk 30 dagen de tijd om de factuur de betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Klarna, net als de afspraken over uitgestelde betaling. De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land.


Apple Pay

Apple Pay is de favoriete e-wallet van miljoenen iOS-gebruikers. De betaalmethode van Apple is in meer dan 35 landen beschikbaar voor alle Apple-gebruikers. Uw betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht, waarmee het niet alleen heel veilig is, maar Apple ook voldoet aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgebing uit de Payment Servesis Directive 2 (PSD2).


Bancontact

Bancontact is een van de populairste betaalmethodes in België. Zij maken het online betalen kinderlijk eenvoudig, want met het kaartnummer en de vervaldatum die op de betaalkaart staan, betaalt u in een handomdraai op onze webiste. Via de zogeheten 'digipas' keurt u de betaling goed en betaalt u via uw eigen bankomgeving.


Belfius - Pay Button

Belfius is een van de grootste banken van België. MEt de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing en kunt u rechtstreeks betalen vanuit Belfius Direct. Of via de app.


Betaal in 3 delen met Klarna - zonder rente!

Met 'in 3 delen' geeft Klarna onze klanten in Nederland en Frankrijk de mogelijkheid om de betaling te spreiden over 3 delen. Het eerste deel betaalt u bij de bestelling, het tweede deel 30 dagen na de aankoop en het derde deel 60 dagen na aankoop. En als u wilt, hoeft u niet tot de laatste termijn te wachten, want het is altijd mogelijk om eerder te betalen. De keuze is aan u.


Creditcard

Visa, MasterCard en American Express zijn creditcards die door ons worden geaccepteerd. Naast de veiligheid en de voordelen van uw creditcard, worden de betalingen en uw gegevens door Mollie extra beveiligd door middel van PCI-DSS. Wereldwijd worden de meeste aankopen betaald met een creditcard, al is het maar omdat het ook heel gemakkelijk werkt; u hoeft alleen uw kaartgegevens in te vullen de betaling te autoriseren.


KBC - betaalknop

De KBC/CBC-betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België (KBC richt zich op Vlaanderen, CBC op Wallonië). Met deze betaalknop kunt u uw aankoop veilig betalen vanuit uw eigen vertrouwde online betaalomgeving.